Sähköasennukset ja sähkösuunnitelmat

Sähköasennuksia ja suunnitelmia

Teen sähköasennuksia ja sähkösuunnitelmia sekä kotitalouksiin että teollisuudelle. Sähkö on välttämätön osa toimivaa ja nykyaikaista rakentamista. Siksi ei ole sama, miten sähkötöitä suunnitellaan ja tehdään.

Lähes kaikki sähkötyöt pitää teettää asianmukaisella yrityksellä, Ilmalämpöasennus Laineella on vuosien kokemus alalta.

 

Kodin sähkötyöt ovat tärkeässä roolissa, kun pohditaan viihtyvyyttä ja esteettisiä arvoja. Sähkösuunnittelu on syytä tehdä alusta asti kiinteänä osana uudisrakentamista, mutta ulkonäölliset seikat ja luovuus ovat tärkeitä asioita, kun saneerataan vanhaa. Vanhassa joudutaan ottamaan huomioon olemassa olevat rakenteet ja välillä jopa esteet. Osaava asentaja ei kuitenkaan pienistä säikähdä ja sellaista ongelmaa ei ole olemassakaan, johon ei ole olemassa myös ratkaisua.

Teollisuudessa estetiikka ei aina ole oleellisin osa sähköistystä. Silloin kiinnitetään huomio kestävyyteen ja toimivuuteen. Sähkötyöt on silloin tehty hyvin, kun niihin ei tarvitse kiinnittää käytössä erityistä huomiota.

Ota yhteyttä ja tilaa sähköasentaja

Tilaa sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset. Teen asennukset ja suunnitelmat 20 vuoden kokemuksella.
Olen Turvatekniikan keskuksen (TUKES) laillistama sähköurakoitsija.

Tarvitsetpa tekijää isompaan tai pienempää sähköasennusurakkaan tai sähkösuunnittelua ja piirrustuksia, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Vastaa